مشاور خود را چگونه انتخاب کنیم؟

  مشاور خود را چگونه انتخاب کنیم ؟

  با توجه به پیچیدگی دنیای امروز نیاز به مشاوره بیش از پیش احساس می شود. اساسی ترین هدف از مشاوره روانشناسی حل مسئله است. اما در این میان اگر مشاوره خود را درست انتخاب نکنیم نه تنها مسئله حل نمی شود چه بسا مسئله های دیگری نیز به وجود می‌آید. در ادامه درباره مهمترین نکات مربوط به انتخاب صحیح مشاور توضیح می‌دهیم.

 مشاور به معنای فکر کردن با مشاور است ، واگذاری حل مسئله به او. بر این اساس صرفاً با مراجعه به مطب یا دفتر مشاور چیزی تغییر نمی کند. باید دستورالعمل ها را به اندازه دانایی و توانایی ما به کار ببندیم تا تاثیر مثبت آنها نمایان شود. اگر انگیزه و انتظارات خود را نشناسید به احتمال بسیار زیاد جلسات مشاوره بی‌نتیجه خواهد بود حتی ممکن است نتیجه معکوس بگیرید.

 اگر قصد رفتن به یک مرکز مشاوره اصفهان را دارید سعی کنید ابتدا از کیفیت کار آن مرکز‌مشاوره مطمئن شوید.

 اکثر افراد انتظارات درستی از مراکز مشاوره نداشته و در نتیجه همین بی اطلاعی نمی تواند حقوق خود را از مراکز مشاوره مطالبه کنند.

 

 مشاور کیست:

 در دانشنامه آزاد جهانی مشاوره به شرح زیر تعریف شده است:

 مشاور ، مشورت و دریافت کمک اطلاعاتی درباره یک موضوع است که بین کمک گیرنده و مشاور انجام میگیرد. مشاوره در موضوعات و زمینه های مختلف علمی و برای اهداف گوناگون انجام می شود که در میان مردم ، بیشتر جنبه روانشناختی آن(مشاوره روانشناسی)  معروف است که هدف از آن بهبود وضعیت روحی- روانی و کیفیت بخشی به زندگی کمک گیرنده از جهت روانی است.

 کلینیک مشاوره موفقیت ، در مشاوره های خانواده ، شغلی ، تحصیلی و توانبخشی نیز از مهارت های روانشناختی کمک می‌گیرد.

 ویژگی های مشاور

  مشاور زمان زیادی را صرف صحبت کردن با دیگران و کمک به آنها در بیان احساساتشان می کند. مشاور باید در این حوزه آموزش‌های لازم را ببینند یک مشاور باید در دیگران اعتماد و احساس راحتی ایجاد کند و او باید صبور و حساس بوده و درباره دیگران پیش داوری نکند و با همه افراد با هر سابقه‌ای بتواند کار کند. در اینجا به چند ویژگی مشاور اشاره می‌کنیم.

 مشاوره نصیحت نمی‌کند

  افراد دلایل مختلفی از جمله از دست دادن عزیزان ، مشکلات ارتباطی و مسائل مربوط به ازدواج و یا بهبود روش زندگی به سراغ کلینیک‌ روانشناسی اصفهان می روند. شغل مشاور این نیست که به دیگران نصیحت کند که چه کار کنم. نقش مشاور تشویق دیگران برای دیدن انتخاب های موجود و یافتن راه های مخصوص خودشان برای ایجاد تغییرات مثبت است. مشاور برای کمک به مراجعین خود معمولا سبک خاصی از مشاوره را به کار می برد.

 

 قضاوت نمی کند و هم دل است

اغلب کسانی که به کلینیک روانشناسی اصفهان مراجعه می کنند و توسط مردم قضاوت و داوری شده‌اند. بنابراین تنها چیزی که بعد از آن فرار می‌کند مورد قضاوت قرار گرفتن است. بنابراین یک روانشناس خوب باید قادر به درک ، همدلی و تشویق فرد باشد. همانطور که یک جراح بدون در نظر گرفتن ایدئولوژی‌ها ، شخصیت اخلاقی و قومیت فرد به درمان عمومی بپردازد ، شخصیت  و گفته های کسی که به روانشناس مراجعه کرده نیز نباید در رفتار روانشناسی تاثیری داشته باشند.

یک روانشناس و مشاور خوب ، از مهارت ارتباطی و کلامی قدرتمندی برخوردار است

بسیاری از ما رازهایی در درون خود داریم که آنها را با هیچ کس در میان نمی گذاریم. حتی گاهی پیش می آید که آنها را با خودمان نیز مرور نمی کنیم. مهارت اصلی یک روانشناس خوب به این نکته برمی‌گردد.روانشناس باید بتواند به خوبی صحبت کند و مهارت های کلامی قدرتمندی داشته باشد تا بتواند به عمق وجود شما نفوذ کند. احساسات درونی شما را بشنود آن‌ها را درک کند و به شناخت بیشتر شما از خودتان کمک کند. بنابراین مهارت ارتباطی و کلامی قدرتمند از اصلی ترین ویژگی های روانشناس خوب محسوب می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با کلینیک مشاوره موفقیت ارتباط برقرار کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.